حمایت از کالای ایرانی | سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷
ویژه وب

ويدئوي خود را بر روي وب سايت شبکه بارگذاري کنيد...

  • ایران، طبیعت و صنایع دستی
  • دین و معارف اسلامی
  • نخبگان، مشاهیر و هنرمندان
  • کودک، زن و خانواده
  • ورزش، طنز و سرگرمی
  • دانش و فناوری
  • گیاهان و جانوران
  • مستند و گزارش
  • موسیقی، نماهنگ و مداحی

نظرات مخاطبان

« بازگشت

خواص زیتون

Loading the player...

دانلود

 زیتون جزو خوش خوراک ترین و مفید ترین خوردنی ها، همراه با غذاست. زیتون علاوه بر اینکه لذت  غذا خوردن را چندین برابر می کند از ارزش غذایی بالایی هم برخوردار است، زیتون اشتها آور و پاک کننده ی معده است. سنگ های صفرایی را دفع  و یبوست های مزمن را درمان می کند. روغن زیتون  به عنوان یک عامل ضد پیری،  ضد سرطان و همچنین ضد انعقاد خون  و انسداد شریانی و ضد برخی بیماری های قلبی و کاهنده ی کلسترول خون می باشد. زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی با هم ندارند هر دوی این دو زیتون ها با وجود تفاوت رنگی که دارند باهم یکی هستند. اما نکته قابل توجه در مقابل زیتون سیاه و سبز این است که  زیتون های سیاه کمی روغنی تر  و از آنجا که بخش عمده ای از ارزش زیتون مربوط به  روغن آن است پس زیتون سیاه از این نظر غنی تر هستند.