جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

پیازو - صفحه داخلی تولیدات فضای مجازی

 

 

معاونت فضای مجازی

پیازو

پیازو


از غذاهای سنتی زنجان زمین که شاید امروزه کمتر کسی به نحوه  پخت آن آشنا باشد اما در روزگار نچندان دور مادران و بانوان، رهبران ذائقه خانواده با ذوقی خوش و با کمترین و سالم ترین مواد کوهی و طبیعی غذایی فراهم کردند که سردی شب های زمستانی را به خاطره ی خوش تبدیل می کرد.

غذایی داغ و دلچسب که مناسب وعده شام بود. غذایی به نام پیازو.

بانو آغاز می کند:

با همین ظرف و غذایی ساده، برای دخترانی که آمده اند  تا بیاموزند و حرمت و ارزش های دیروز را پاس دارند.

ارزشی که از یک غذا فراتر می رود و به رسم و رسوم و آیین مردم یک سرزمین میرسد.

شعله را برمی افروزد

دیگ را روغن میریزد

پیاز خرد شده می افزاید

پس از تفت دادن مختصر گردو و چاشنی خاصی به نام تورتا را می افزاید

گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی خرد شده را می افزاید

رب گوجه به مقدار کافی به آن اضافه می شود

و در آخر سیب زمینی خرد شده اضافه می شود...


 


دانلود


آدرس کوتاه :


تولیدات معاونت فضای مجازی مرکز زنجان

بیانیه گام دوم | نکته­ های ناب
تک فرزندی چه مشکلاتی را به دنبال دارد؟
مواظب باشیم فابینگ نگیریم!
بزرگ ترین سازه بتن پلیمر قابل حمل در کشور
مقاله نما، خرید کالای ایرانی
سبزه میدان یا سبزه حیران!
پایبندی به قوانین و مقررات فضای مجازی
سواد رسانه ای، مدیریت مصرف رسانه