رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

مستند غذاهای محلی - نمایش محتوای تلویزیون

 

 

مستند غذاهای محلی

Loading the player...

فرهنگ تغذیه از دیرباز ریشه در آداب و رسوم و فرهنگ هر خطه در كشور 4فصل ایران دارد كه هر غذایی دارای ویژگی هایی می باشد. در استان زنجان نیز بنا به نوع طبیعت و زیست و طبع كوهستانی از لحاظ جغرافیایی به تنوع غذایی كه به نوع خود منحصر به فرد می باشد، در این برنامه به آموزش آن می پردازیم.

با معرفی ویژگی زیستی و جغرافیایی منطقه، (با هدف آگاهی بخشی) از دل طبیعت بصورت كاملاً بومی به غذای مورد بحث می رسیم و پس از معرفی، به نحوه آموزش و پخت و آماده سازی غذا پرداخته می شود، ضمن این كه در این میان ارتباط این غذا با فرهنگ بومی و ریشه های بوجود آمدن و دلیل نیاز مردم این خطه بیان می شود و پس از آماده شدن به كاربردهای این غذا در فرهنگ گذشتگان اشاره می كنیم.

اهداف تولید این برنامه عبارتند از:

  1. اطلاع رسانی آموزشی در زمینه ارتقای بهداشت عمومی، حفظ سلامت و تندرستی
  2. تقویت آداب و رسوم محلی

اهداف محتوایی این برنامه عبارتند از:

  1. تبیین مبانی و ترویج آداب و رسوم صحیح فرهنگ محلی
  2. تبیین ضرورت رعایت اصول صحیح تغذیه و ایجاد عادات غذایی سالم

عوامل این برنامه عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان: حمید بیگلی

تصویربردار: پویان آقابابایی

دستیار تهیه: غلامرضا مهدیون

تدوین: فریبا خالقی

گوینده: سارا ترملو

نویسنده متن و طراح صحنه: لیلا بیگلی

پژوهش: حمید بیگلی – بهنام رضا قلی زاده

دستیار تصویر: فرشاد مهدیون

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.