صدور انقلاب، از محکمات تفکر امام خمینی (ره) بود - نمایش محتوای خبر
صدور انقلاب، از محکمات تفکر امام خمینی (ره) بود
صدور انقلاب، از محکمات تفکر امام خمینی (ره) بود
مدرس حوزه و دانشگاههای زنجان گفت: یکی از محکمات تفکر امام خمینی(ره)، صدور انقلاب اسلامی ایران به سایر نقاط جهان بوده و امروز با نگاهی به بیداری اسلامی ایجاد شده در منطقه پی میبریم که یک ریشه از آن انقلابها در انقلاب اسلامی ایران است.
سعید احمدی با اشاره به این که کودتا و انقلاب از نظر هدف و منشاء با یکدیگر متفاوتند، اظهار کرد: انقلاب از منظر شهید مطهری، حرکتی است که توسط توده مردم آغاز شده و اهداف مختلفی در خود جای داده است، اما کودتا توسط گروه خاصی که عموماً نظامی هستند، ایجاد شده و تنها یک هدف را دنبال میکند.
وی افزود: شهید مطهری، 40 روز پیش از شهادت خود، در قالب کتابی، آسیبها و تهدیدهای انقلاب را گوشزد کرده و به مردم هشدار میدهد که در صورت نداشتن بصیرت و بیتفاوتی، ممکن است انقلابی که به رهبری امام خمینی(ره) ایجاد شده است، دچار آسیب شود.
این مدرس حوزه و دانشگاههای زنجان، با تأکید بر این که هرچه ما براساس سنتهای الهی پیش برویم، تداوم انقلاب اسلامی را تضمین خواهیم کرد، ابراز کرد: زمانی میتوان ماهیت انقلابی را تحلیل کرد که رهبر این انقلاب شناخته شود. از این رو با بررسی زندگی امام خمینی(ره) به این نکته میتوان پی برد که ایشان شخصیتی متفاوت از سایر انقلابیون داشته و در زمانی که دو قطب شوروی و آمریکا در دنیا همه کاره بودند، انقلابی را ایجاد کرد که آثارش در جای جای دنیا دیده میشود.
حجتالاسلام احمدی تصریح کرد: امام خمینی(ره) در صحیفه خود، انقلاب ایران را یک حرکت ایدئولوژیک دانسته و با مقایسه این انقلاب با سایر انقلابها در جهان میتوان به این نکته رسید که دو عنصر رهبری دینی انقلاب و تبعیت مردم از عالمی دینی همچون امام خمینی(ره) وجوه تفاوت این انقلاب پیروزمندانه با انقلابهای دیگر است.
وی ادامه داد: با توجه به این دو عنصر، ماهیت انقلاب، ماهیتی دینی و مبتنی بر دستورات اسلام است و مردم برای پیادهسازی دستورات قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) انقلاب اسلامی ایران را ایجاد کردند.
رئیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان، با تأکید بر این که ما باید روحیه استکبارستیزی و عزتمندی را که یکی از تفکرات و تأکیدات اصلی امام خمینی(ره) بود، جویا باشیم، اظهار کرد: یکی از محکمات تفکر حضرت امام خمینی(ره) صدور انقلاب اسلامی ایران، به سایر نقاط جهان بوده و امروز با نگاهی به بیداری اسلامی ایجاد شده در منطقه پی میبریم که یک ریشه آن انقلابها در انقلاب اسلامی ایران است.
این مدرس حوزه و دانشگاههای زنجان، با اشاره به این که تفکر دشمن، به حاشیه راندن دین پس از دوره رنسانس است، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با ورود به صحنه انقلاب اسلامی ایران، این واقعیت را تبیین میکند که دین هم برای جامعه برنامه دارد و میتواند در صحنه سیاسی ملتها حضور داشته باشد.
حجتالاسلام احمدی، یکی از آسیبهای انقلابها را سهمخواهی از انقلاب دانست و اذعان کرد: امام خمینی(ره) خطاب به افرادی که از انقلاب، نهضت آزادی را ایجاد کردند، گفت: «هیچ کس حق سهمخواهی از انقلاب را ندارد»؛ چرا که در این صورت است که انقلابی تجزیهپذیر میکنند و انقلابیون واقعی که مردم بودند، مأیوس میشوند.
این مدرس حوزه و دانشگاههای زنجان، در پایان یادآور شد: ما باید حواسمان باشد که انقلاب ما به دست نااهلان نیافتد و نگذاریم در جریانهای حساسی همچون انتخابات، دشمن دارد اتاق فرمان شده و مبانی فکری حضرت امام خمینی(ره) را کمرنگ کند.(ايسنا)